Košarka

Sonja Vasić: Nemam za čime da žalim

Sonja Vasić: Nemam za čime da žalim
Foto: FIBA | Sonja Vasić: Nemam za čime da žalim

Sonja Vasić rekla je da nema za čime da žali na kraju igračke karijere i istakla da je njena generacija uradila mnogo za žensku košarku u Srbiji.

"Jako emotivan dan. Nismo završili kao što smo se nadali. Hteli smo da obradujemo Srbiju još jednom medaljom, ali nažalost nismo uspeli", rekla je Vasić, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

Košarkašice Srbije nisu uspjele da u Tokiju odbrane bronzanu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

U meču za treće mjesto bolja je bila selekcija Francuske sa 91:76, koja se tako revanširala za poraz koji joj je Srbija nanela u finalu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva.

"Naša misija je u proteklim godinama bila mnogo veća, mislim da smo mnogo uradili za žensku košarku u Srbiji, pored svih osvojenih medalja. Nemam za čime da žalim na kraju karijere", rekla je Vasić.

Ona je navela da je "definitivno najteže osvojiti četvrto mesto".

"Ali, nema na čemu da nas bude sramota. Ovoga leta smo osvojili i Evropsko prvenstvo, učinili već mnogo. Ponosna sam i bila je velika čast za mene da budem deo ove ekipe", istakla je Sonja Vasić.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije