Sportovi na vodi

Filipović: Hvala Srbijo, privilegija je bila biti kapiten

Filipović: Hvala Srbijo, privilegija je bila biti kapiten
Foto: Ilustracija | Filipović: Hvala Srbijo, privilegija je bila biti kapiten

BEOGRAD - Hvala na divnom dočeku, moram da ispravim sve vas, ja sam samo jedan od 13 veličnastvenih, velika je privilegija biti deo ekipe, a onda biti i kapiten na kraju ove divne epoizide, najlepšeg i za neke od nas poslednjeg plesa, rekao je vaterpolista Srbije Filip Filipović.

Zlatni vaterpolisti, olimpijski šampioni, danas su doputovali u Beograd, a za sedmoricu igrača, Filipa Filipovića, Andriju Prlainovića, Milana Aleksića, Gojka i Duška Pijetlovića, Stefana i Branislava Mitrovića, OI u Tokiju su bile posljednje reprezentativno takmičenje.

"Hvala što smo verovali, hvala ovom čoveku pored mene, što nas je trpeo, verovao, potajno i plakao, molio se da se sve završi kako se završilo. Vredelo je svakog sekunda trening, utakmica i onoga van bažena, Siguran sam da smo učinili ponosnu čelu naciju, famliju, prijatelje. Mnogo je žrtve i odricanja, ali kada se ovako završi, sve dobije viši smisao. Hvala Srbijo, ovo je za vas", rekao je Filipović na konferenciji za medije.

Golman Branislav Mitrovć zahvalio se svima na podršci.

"Nema mnogo šta da se kaže, osvojili smo drugo zlazo, najveći uspeh. Samo mi znamo koliko smo se trudili ovaj uspeh. Hvala podršci, hvala ekipi na svemu što mo uradila. Živela Srbija", rekao je Mitrović.

Stefan Mitrović odgovor na pitanje dao je tako što je počeo da pjeva pesmu "A sad adio", u čemu mu se pridružila cijela ekipa.

Selektor Dejan Savić bio je kratak, nakon što ga je pjesma rasplakala.

"Nemam šta da kažem, stvarno. Daćete mi malo vremena da se smirim", rekao je Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije