Košarka

Basketaši Srbije: Ostaje žal za finalom

Basketaši Srbije: Ostaje žal za finalom
Foto: Tanjug/AP | Basketaši Srbije: Ostaje žal za finalom
Tanjug

Medalja kao medalja je izuzetan uspjeh, ostaje žal za finalom, rekao je selektor muške basket reprezenatcije Srbije Goran Vojkić.

Basketaši Srbije, osvajači bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, danas su doputovali u Beograd.

"Mislim da smo zaslužili da igramo finale. Jedna utakmica loše odigrana nas je delila od toga", rekao je Vokić na konferenciji za medije po dolasku u Beograd.

Dejan Majstović kaže da je bronza uspjeh.

"Otišli smo za željom da uzmemo zlato. Izgubili smo na način na koji nikad nisam odigrali. Ni u jednom segemntu nismo bili bolji od njih. I dalje ne znam kako smo tako loše odigrali. Smogli smo snage da uzmemo medalju, bronzana medalja je na kraju krajeva veliki uspeh", rekao je Majstorović.

Mihajlo Vasić zahvalio se na podršci koju su imali od javnosti.

"Turnir smo odigrali dobro, 90 pošto sve je išlo dobro do polufinala. Mislim da smo pokazali karakter u borbi za treće mesto", rekao je Vasić.

Bez obzira što je tim išao na zlato, Aleksandar Ratkov je zadovoljan učinjenim na OI.

"Zadovoljan sam bronzanom medaljom. Napravili smo veliku stvar. Finale koje smo želeli, nismo igrali, kvari celokupnu sliku.

Na nama je da odemo korak ili dva dalje na Igrama u Parizu. Hvala na podršci, nadam se da smo sve obradovali, da smo nove šampione podstakli da izađu an teren i da za koju godinu zamene nas na ovom mestu", rekao je Ratkov.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije