Ličnost godine 2016.

Osmijeh na Zejdovom licu najveće hvala

BANJALUKA - Hvala vam mnogo za nagradu za podvig godine, malo na znakovnom jeziku, a malo govorom rekao nam je ponosni Zejd Ćoralić, dječak iz Sarajeva, koji se juče vratio u školsku klupu da drugarima iz razreda prenese kako mu je bilo na manifestaciji "Nezavisnih novina".

Pogledajte fotogaleriju sa manifestacije "Ličnost godine" (FOTO)

BANJALUKA – Tradicionalna, 14. dodjela nagrade za ličnost godine, od ove godine u sjećanju na nedavno preminulog Željka Kopanju, osnivača "Nezavisnih novina" i idejnog tvorca manifestacije "Ličnost godine", održana je sinoć u Banjaluci.

Ličnost godine Džonatan Mur

BANJALUKA - Džonatan Mur, šef Misije OEBS-a u BiH, izabran je za ličnost 2016. godine, na manifestaciji koju "Nezavisne novine" organizuju 14. put, a koja je večeras održana u Banjaluci.

Džonatan Mur ličnost godine 2016.

BANJALUKA - Ličnost godine 2016. je Džonatan Mur, šef Misije OSCE-a u BiH.

Marinu Marinkoviću nagrada "Nikola Guzijan"

BANJALUKA - Prestižnu novinarsku nagradu "Nikola Guzijan" urednički kolegijum "Nezavisnih novina" ove godine dodjeljuje Marinu Marinkoviću.

Milan Radović privrednik godine

BANJALUKA - Zahvaljujući izuzetnim poslovnim rezultatima iz ove godine, nagrada privrednik godine pripašće generalnom direktoru Nove banke Milanu Radoviću.

Priznanje za podvig godine učiteljici iz Sarajeva

BANJALUKA - Kod odluke za dodjelu priznanja za podvig godine pod nazivom "Jelena Trikć Majka Hrabrost", uređivački kolegijum "Nezavisnih novina" nije imao mnogo dilema.

U Savjetu ministara najbolji Ismir Jusko

BANJALUKA - Najbolji ministar u Savjetu ministara Bosne i Hercegovine je Ismir Jusko, ministar komunikacija i transporta.

Đokić najbolji ministar u RS

BANJALUKA - Najbolji ministar u Vladi Republike Srpske je Petar Đokić, ministar industrije, energetike i rudarstva.

Najbolji ministar u FBiH je Jelka Milićević

BANJALUKA - Najbolji ministar u Federaciji Bosne i Hercegovine je Jelka Milićević, ministarka finansija.

Ko je ministar godine iz FBiH?

BANJALUKA – Tradicionalna manifestacija "Ličnost godine" organizuje se 14. put, a kao i svake godine čitaoci su na portalu nezavisne.com mogli da glasaju za najbolje ministre.

Sve spremno za “Ličnost godine”

BANJALUKA - U Kristalnoj dvorani hotela “Bosna” sve je spremno za početak 14. tradicionalne manifestacije “Ličnost godine”.