BiH

Pratite nas na Google news

Sve spremno za “Ličnost godine”

Sve spremno za “Ličnost godine”
Sve spremno za “Ličnost godine”
N.N., Foto: A. Čavić

BANJALUKA - U Kristalnoj dvorani hotela “Bosna” sve je spremno za početak 14. tradicionalne manifestacije “Ličnost godine”.

Urednici i predstavnici “Nezavisnih novina” već su u sali i očekuju dolazak brojih zvanica iz političkog, kulturnog, sportskog i javnog života.

Od ove godine manifestacija nosi naziv "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja", u čast na Željka Kopanju, osnivača "Nezavisnih novina" i idejnog tvorca manifestacije "Ličnost godine", koji je preminuo 8. avgusta od posljedica srčanog udara.

Direktan prenos manifestacije možete pratiti na portalu www.nezavisne.com i na programu RTRS-a od 18 časova.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije