Život

Dok nas smrt ne rastavi: Ovo su najveće, ali i najtužnije ljubavi o kojima je svijet pričao (FOTO)

Dok nas smrt ne rastavi: Ovo su najveće, ali i najtužnije ljubavi o kojima je svijet pričao (FOTO)
Dok nas smrt ne rastavi: Ovo su najveće, ali i najtužnije ljubavi o kojima je svijet pričao (FOTO)

Iza slave definitivno ne stoje samo sjaj i ljepota.

Ovu tvrdnju dokazuju ove ljubavi koje su imale veoma nesrećan kraj. A dok se mnogi razvode zbog prevare, svađa, nesuglasica, ove emotivce razdvojila je, nažalost, smrt.

Majk Tod i Elizabet Tejlor: Ovo je veza koje je uzburkala javnost zbog velike razlike u godinama, a ljudi je se i danas sjećaju. Filmski porducent Majk Tod bio je najveća ljubav Elizabet Tejlor i jedini muškarac od kojeg se nije razvela. Samo godinu i po nakon vjenčanja i pola godine kako je rodila ćerku, Majk je poginuo u avionskoj nesreći. Elizabet nikada nije skrivala svoju tugu zbog ovog nemilog događaja. Svjedoci njihove ljubavi tvrde da su bili jako zaljubljeni i srećni.

Nataša Ričardson i Lijam Nison: Britanska glumica Nataša Ričardson i glumac LIjam Nison bili su u braku petnaest godina. Petnaest godina ljubavi, uzajamne podrške, lijepih uspomena nažalost prekinulo se kada je Nataša na skijanju 2009. godine povrijedila glavu. Iako su ljekari mislili da je u pitanju teža povreda, ubrzo je nastupila smrt. Lijam je godinama nakon njene smrti otvoreno govorio o bolu i gubitku koji je doživio.

Dajana, princeza od Velsa i Dodi Fejed: Ljubavna priča princeze Dajane i sina egipatskog milijardera Dodija Fajeda svakako je jedna od onih koje su obilježile istoriju i za koju su svi znali, to je bila ljubav vijeka. Ipak, morali su da se nose sa ogromnom medijskom pažnjom, a često su bili u bijegu od fotoreportera što ih je na kraju i odvelo u smrt. Naime, oi su poginuli kada je njihovo vozilo udarilo u zid tunela u Parizu.

Kurt Kobejn i Korotni Lav: Kurt i Kortni, muzički talenti koji su s porastom popularnosti grupe Nirvana i sami dospjeli u žižu javnosti, često su osuđivani za opijanje nelegalnim supstancama kao i lumpovanje po noćnim klubovima. Njihova velika ljubav prekinuta je kada je Kurt sebi oduzeo život 1994. godine. Nakon njegove smrti počele su spekulacije da je Korni kriva zbog toga što je on digao ruku na sebe.

Džon i Džeki Kenedi: Par koji je takođe ostavio istorijski trag bili su treća najmlađa dama Amerike i predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Nakon samo godinu dana od upoznavanja, njih dvoje su se vjenčali, potom dobili i nasljednike. Amerika je obožavala ovaj par, a i oni su se međusobno obožavali, ali nakon atetntata koji je izvršen na Kenedija njihovoj ljubavi je došao kraj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije