Nauka

Laboratorija za eksperimentalnu psihologiju obilježava dvije godine rada

Laboratorija za eksperimentalnu psihologiju obilježava dvije godine rada
Foto: N.N. | Laboratorija za eksperimentalnu psihologiju obilježava dvije godine rada

Povodom obilježavanja dvije godine rada Laboratorije za eksperimentalnu psihologiju u Banjaluci održaće se nekoliko manifestacija.

Program počinje 15. maja u 17 sati sa otvaranjem izložbe “Susret…” dr Jovana Savića. Dr Savića znamo kao autora naših udžbenika, jednog od osnivača Odsjeka za psihologiju. Izložba će biti otvorena od 15. do 31. maja, u prostoriji Laboratorije za ekspetimentalnu psihologiju, Filozofski fakultet u Banjaluci kabinet 118, piše "Bl moj grad".

Dan kasnije u 10.00 časova imaćemo priliku slušati predavanje dr Bojane Škorc na temu "Psihologija snova". Dr Škorc dolazi sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu sa ovom interesantnom tematikom koja kod većine nas budi interesovanje, a o kojoj se malo priča. Predavanje će biti održano na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci u učionici 104. Pozivamo vas na druženje i diskusiju.

Istog dana u 17.00 časova planirano je i predavanje dr Ivana Raškovića na temu "Metabolizam grada". Dr Rašković sa ovom zanimljivom temom dolazi sa Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Predavanje će biti održano u učionici 104 Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci. Pozivamo vas da nam se pridružite na predavanju i diskusiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije