Društvo

"Nezavisne" izabrale ličnost godine i nagradile zaslužne (VIDEO)

"Nezavisne" izabrale ličnost godine i nagradile zaslužne (VIDEO)
Foto: Nezavisne novine | "Nezavisne" izabrale ličnost godine i nagradile zaslužne (VIDEO)

BANJALUKA - Prestižna nagrada "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja", u organizaciji "Nezavisnih novina", dodijeljena je 19. put, te su, kao i proteklih godina, uređivački kolegijum i građani dali sud o tome čiji rad, požrtvovanost i odgovornost zaslužuju da budu nagrađeni.

Čitaoci portala "Nezavisnih novina" tajnim glasanjem odlučili su ko su najbolji ministri u Vladi Republike Srpske, Vladi Federacije Bosne i Hercegovine i Savjetu ministara Bosne i Hercegovine.

U sklopu ove manifestacije dodijeljene su još četiri nagrade.

Uređivački kolegijum "Nezavisnih novina" dodijelio je priznanja za podvig godine, privrednika godine, novinara godine, kao i glavnu nagradu za ličnost godine, koja nosi naziv "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja", a koja je dodijeljena na osnovu zasluga u radu na suživotu u BiH, njenom evropskom putu i reformama koje državu treba da vode u bolju budućnost.

Sandra Gojković Arbutina, glavna i odgovorna urednica "Nezavisnih novina", poručuje da ličnost godine biramo dvije decenije te da smo se trudili da manifestaciju održimo i u vrijeme kad je bilo zabranjeno okupljanje, pa smo pronašli nove formate da nagrade stignu do onih koji su radili na boljem okruženju, budućnosti i prosperitetu.

"I ovaj put se nadamo da smo napravili dobar izbor, da smo prepoznali koji događaj i osoba s pravom nosi titulu ličnost godine. Našim čitaocima ovaj put nudimo sasvim novi format manifestacije 'Ličnost godine', jer time želimo i da pošaljemo poruku da smo uhvatili brzi voz digitalizacije i uspješno se prilagodili", navela je Gojković Arbutina.

Ko su dobitnici nagrada koje uručuju "Nezavisne novine", možete pogledati na videu koji je emitovan i na programu BHRT.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije